FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Young professionals

Haalde je recent je diploma hogere studies en heb je maximum twee jaar ervaring? Wij stellen je voor om een traject van 2 jaar te volgen, waarin je als Junior of Senior aan diverse projecten kan werken. Je krijgt de mogelijkheid diverse opleidingen te volgen en krijgt de steun van een mentor. Na die 2 jaar ben je klaar om een sleutelrol te spelen in de onderneming.

Als juniors zijn wij betrokken bij strategische projecten om ervaring op te doen in de voornaamste bankmetiers. Het is geweldig dat men ons al heel wat autonomie en verantwoordelijkheid geeft.

Sarah Detalle, Young Professional

alt

Startersjob

Heb je zopas je bachelor of master diploma behaald? Proficiat! Ben je op zoek naar een eerste werkervaring? Ben je gemotiveerd en ondernemend? Dan hebben wij voor jou een job die je op het lijf geschreven staat!

Klik hier om alle jobs voor starters te raadplegen.

Traineeships

Bekijk hier de mogelijkheden voor traineeships. Tijdens een traineeship volg je een traject waarbij je meewerkt aan diverse projecten. Er is een coaching on the job voorzien en je krijgt de kans om een aantal opleidingen te volgen.

Jobbeurzen

Scroll