Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Waarom?

95% tevreden klanten, dat begint met tevreden werknemers

Waarom?

Een omgeving waarin je talent tot ontplooiing kan komen

Belfius biedt een inspirerende werkomgeving aan, waar je creativiteit, je innovatieve geest en je enthousiasme volop tot hun recht kunnen komen.  Op langere termijn zijn er reële evolutiemogelijkheden en we investeren voortdurend in de opleiding en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Collega's die zich 100% inzetten voor 95% tevreden klanten

De tevredenheid van onze klanten is de motor van al wat wij doen en onze allergrootste motivatie.  Belgisch talent ondersteunen, en bijdragen tot de toekomst van het land en zich inzetten voor het goede doel, dat is wat de medewerkers van Belfius elke dag opnieuw doen.

Een sterk merk, digitaal marktleider

We zijn voorlopers inzake mobile banking en vandaag maken meer dan 1,2 miljoen klanten elke dag weer gebruik van Belfius Mobile. Een succes waarop we bijzonder trots zijn, aangezien onze apps werden ontworpen door onze eigen medewerkers.  Het ontbreekt niet aan innoverende projecten, en daar zit er zeker eentje tussen dat jou als gegoten zit.

Evenwicht vinden tussen privé en werk

Bij Belfius stellen wij alles in het werk opdat onze medewerkers het juiste evenwicht vinden tussen privé en werk: flexibele werkuren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken, in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en ander openbaar vervoer.

Een moderne werkomgeving

Kom werken in onze gezellige kantoren, in open en goed verlichte ruimten, die je creativiteit stimuleren. Met open ontmoetingsruimten voor informele contacten bij een koffie, en  vergaderzalen uitgerust met een videoconferencing-systeem om op afstand met collega's te kunnen vergaderen.

95% tevreden klanten, dat begint met tevreden werknemers.

Wij investeren voortdurend in je welzijn met bijzondere aandacht voor een gezonde voeding en sport. Begin de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in het bedrijfsrestaurant The Village en leg contacten met collega's tijdens activiteiten na de werkuren.

Een aantrekkelijke bezoldiging

Een aantrekkelijke bezoldiging, die concurrerend en flexibel is, en daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen: groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement op het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten enz.