Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius,
trouwe partner van
Team Belgium

Voor Belgisch sportief talent zijn de Olympische Spelen vaak de apotheose van jarenlange inspanningen. Een uitdaging die ook recht naar ons hart gaat. Voor de ogen van de wereld zien dat hun talent erkend wordt, ja, dat is wat ons bij Belfius passioneert!

Niet voor niets investeren we zoveel in verschillende Belgische teams en steunen we sportfederaties en Team Belgium.    

Het is onze vaste overtuiging dat door het creëren van een positief en stimulerend sportklimaat meer en meer Belgisch talent tot ontwikkeling zal komen. Klaar om hun kunnen te tonen, hun strijdlust en de wil hun grenzen te verleggen. En wat is er mooier dan atleten te zien schitteren en presteren in hun discipline?

100% achter Team Belgium
Belfius ondersteunt Belgisch talent

De vlam van de Olympische Spelen zal branden van 23 juli tot en met 8 augustus in Tokio. Weliswaar anders dan anders maar dat zal Team Belgium niet beletten om ons te doen dromen. Niet minder dan 122 Belgische atleten zullen er het beste van zichzelf geven! 

Als 100% Belgische bank-verzekeraar ligt het steunen van al het sportief talent ons na aan het hart. Met een speciale vermelding voor onze Red Lions, van wie we de trotse partner zijn. Dus… laten we van ons horen tot in Japan! Volg het parcours van onze Belgische atleten in ons gezelschap via onze sociale media. Prachtige gelegenheid meteen om dit uitzonderlijke evenement te ontdekken achter de coulissen, of het nu in het Belfius Mito Basecamp is of in het Belfius Hiroshima Basecamp. In aanwezigheid van Team Belgium en hopelijk met een mooie oogst aan medailles…

De coulissen van de Olympische Spelen

Felix Denayer is aangeduid als vlaggendrager om Team Belgium op de Spelen in Tokio te vertegenwoordigen. Wat een eer! Alvast een mijlpaal in het leven van de #RedLion!

Op stap met onze atleten

Onze collega Marine Moerman had enkele dagen geleden de kans om Cédric Charlier te vervoeren naar de luchthaven richting de Spelen in Tokio.  Het werd een gezellige babbel met een antwoord op onze vragen.  Ontdek hier dit eervolle moment.