Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius,
trouwe partner van
Team Belgium

Emotie en vreugde troef bij de triomfantelijke terugkeer van de Red Lions

Ze trokken door onze hoofdstad in een open bus, om samen met alle supporters hun kostbare gouden medaille te vieren. De feestelijkheden werden afgesloten op een podium op het Rogierplein voor de Belfius-toren. Wat zijn we fier om dit gouden team te mogen steunen! Tot ziens in Parijs in 2024 voor de volgende editie.

Bekijk de hoogtepunten van deze uitzonderlijke dag.
 


 

Voor Belgisch sportief talent zijn de Olympische Spelen vaak de apotheose van jarenlange inspanningen. Een uitdaging die ook recht naar ons hart gaat. Voor de ogen van de wereld zien dat hun talent erkend wordt, ja, dat is wat ons bij Belfius passioneert!

Niet voor niets investeren we zoveel in verschillende Belgische teams en steunen we sportfederaties en Team Belgium.    

Het is onze vaste overtuiging dat door het creëren van een positief en stimulerend sportklimaat meer en meer Belgisch talent tot ontwikkeling zal komen. Klaar om hun kunnen te tonen, hun strijdlust en de wil hun grenzen te verleggen. En wat is er mooier dan atleten te zien schitteren en presteren in hun discipline?

100% achter Team Belgium
Belfius steunt Belgisch talent

De vlam van de Olympische Spelen zal branden van 23 juli tot en met 8 augustus in Tokio. Weliswaar anders dan anders maar dat zal Team Belgium niet beletten om ons te doen dromen. Niet minder dan 122 Belgische atleten zullen er het beste van zichzelf geven! 

Als 100% Belgische bank-verzekeraar ligt het steunen van al het sportief talent ons na aan het hart. Met een speciale vermelding voor onze Red Lions, van wie we de trotse partner zijn. Dus… laten we van ons horen tot in Japan! Volg het parcours van onze Belgische atleten in ons gezelschap via onze sociale media. Prachtige gelegenheid meteen om dit uitzonderlijke evenement te ontdekken achter de coulissen, of het nu in het Belfius Mito Basecamp is of in het Belfius Hiroshima Basecamp. In aanwezigheid van Team Belgium en hopelijk met een mooie oogst aan medailles…
 


Onze samenwerking met de Koninklijke Belgische Hockey Bond

Belgisch talent steunen, dat is ook bijdragen tot de democratisering van de sport die voor iedereen toegankelijk wordt. Als trotse partner van de Koninklijke Belgische Hockey Bond willen we diversiteit bevorderen en iedereen de kans geven zich te emanciperen. Hockey, dat sinds enkele jaren zowel bij meisjes als bij jongens enorm populair wordt, is een prachtig voorbeeld hiervan. Ook daarom financiert Belfius de creatie van sportinfrastructuur zoals het nieuwe Hockey Centre of Excellence in Wilrijk. Een basecamp waar onder andere de Red Lions en de Red Panthers zich op de grote internationale tornooien zullen voorbereiden. Zo steunt Belfius concreet de Belgische sporters die ons hun talent laten zien. En wat een talent!

Mieke Debeerst

Het is ons minder om de naambekendheid of de commerciële contacten bij wedstrijden te doen. Wij willen ons steentje bijdragen tot de popularisering van de sport en de uitbouw van de Belgische hockeysport tot een modern merk

De coulissen van de Olympische Spelen

Een kleurrijk feestje om de overwinning van onze Red Lions te vieren? Zeker! Dus hulden we de Belfius Tower in de allermooiste kleuren. Proficiat aan de Red Lions voor deze prachtige gouden medaille in Tokio. We zijn enorm trots partner te zijn van zo’n uitzonderlijk team. Proficiat en bedankt voor de spannende sportieve vibes! Spannend tot aan het eind!

Op stap met onze atleten

Onlangs kreeg het Belfius-kantoor Northlaan in Oostende bezoek van de talentvolle zeilster Emma Plasschaert die terugkwam van Tokio. Wat een plezier! En een leuke verrassing voor onze medewerkers die haar feliciteerden met het mooie parcours in Japan.