Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Stairs for Life 2019

696 treden voor het goede doel: Stairs for Life is back op 8 november!

Belfius zet opnieuw z’n schouders onder Viva for Life. Een van de grote geldinzamelingsevenementen is het inmiddels traditionele Stairs for Life. Klaar om de Belfius Tower te beklimmen voor het goede doel? Noteer alvast 8 november in je agenda. 

Schrijf meteen in!

Ook dit jaar tekenen sportliefhebbers, supporters en organisatoren present op de klassieker Stairs for Life. Die vindt dit jaar plaats op 8 november, iets vroeger dan anders dus. De uitdaging blijft echter intact: de 696 treden of 34 verdiepingen van de Belfius-toren beklimmen. Er zijn verschillende formules: je kan individueel of als duo proberen de beste tijd neer te zetten, maar ook een team vormen met vrienden/ collega’s, liefst verkleed. Snelheid, lol en sfeer gegarandeerd! 

Wanneer?

Dit jaar vindt Stairs for Life plaats op vrijdag 8 november van 9 tot 17 uur.

Elektronische tijdregistratie

Met het oog op comfort en nauwkeurigheid opteren we voor elektronische tijdregistratie. Elke deelnemer krijgt een rugnummer met een chip die zijn/haar individuele tijd meet op de top.

Toegangsprijs

Inschrijven voor Stairs for Life kost €10 per persoon. Je kan ook je collega's, familie of vrienden uitnodigen om jouw deelname of die van je team te sponsoren en zo extra bij te dragen aan de strijd tegen kinderarmoede. De ontvangsten voor Stairs for Life gaan integraal naar Viva for Life. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je bijdrage. Je kan dat bedrag storten op het rekeningnummer van Stairs for Life, BE67 0689 0385 2087, met de mededeling "Inschrijving + voornaam + naam"

Geniet van een vakkundige massage met zicht op Brussel

Na je beklimming van de 696 treden van de Belfius Tower voor het goede doel, zal je misschien nood hebben aan een deugddoende massage om weer voort te kunnen. Aarzel niet: op het einde van je parcours zullen professionele masseurs je met plezier onder handen nemen. Een buitenkans om te genieten van een zalig moment met een prachtig uitzicht over Brussel.

Iets voor jou, misschien?

Voor 10 euro heb je recht op 15 minuten massage. Reserveer dit ontspanningsmoment aan de inschrijvingsstand in de Belfius Square. Je kan er de dag zelf cash betalen of met je smartphone. Op voorhand reserveren kan ook. Schrijf dan 10 euro over op rekening BE82 0689 0353 0068 met “je naam + actie massage” als mededeling. Op 8 november zal je aan de receptie een armband krijgen, die je aan de masseurs op de 34ste verdieping moet tonen. Je moet alleen nog genieten!

Wil je een extra gift doen? 

Doe dat dan liever op rekeningnummer BE24 0689 3061 9138. Die geeft immers recht op een belastingaftrek voor elke gift van minstens €40. Vermeld in de mededeling "Sponsoring + je naam + voornaam".

Downstairs for Life voor een welverdiend hapje-tapje onder collega’s én voor het goede doel!

Want na inspanning volgt ontspanning, toch? Afspraak dus in de Belfius Square voor traditionele Downstairs for Life. Deelnemers en niet-deelnemers, iedereen is welkom om te komen aperitieven in een ontspannen en gezellige sfeer. Al het geld dat die dag wordt ingezameld, gaat naar Viva for Life.