Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

 
Het beste resultaat in ons 10‑jarig bestaan,
dankzij u

 

Sinds onze start 10 jaar geleden, werkten we hard om onze ambitie te realiseren: de beste bank worden voor u. En dat engagement toont zich nu in uitstekende resultaten. Met 935 miljoen euro zetten we ons beste nettoresultaat ooit neer.

935
miljoen euro

nettoresultaat

 

Een sterk resultaat dat we enkel dankzij u konden realiseren.

 

Daarmee blijven we ons engagement om een zinvolle en inspirerende bank-verzekeraar te zijn voor de Belgische samenleving, waarmaken.

 

Meaningful & inspiring

Aan de basis van dit succes ligt 10 jaar hard werk. Zo kon Belfius uitgroeien tot een inspirerende, duurzame marktleider voor de Belgische samenleving en economie. Als voortrekker van de transitie naar een duurzamere wereld inspireren we onze klanten om te beleggen in duurzame en maatschappelijk verantwoorde thema’s. En door aan de zijde te staan van Belgische ondernemingen en ondernemers, ondersteunen we ook de economie. Zo zetten we ons samen met onze klanten in voor een betere wereld.

Marc Raisière, CEO Belfius Bank

Geloof in eigen kunnen, durven ambitieus zijn, een ijzersterke teamspirit… Het zijn die waarden die wij koesteren en die ons brengen bij onze ambitie: de béste bank worden voor ú. Een ambitie die ervoor zorgt dat wij vandaag onze allerbeste resultaten ooit kunnen communiceren. Bedankt voor uw enthousiasme en uw vertrouwen.

Onze klanten altijd en overal centraal

Gedurende al die jaren stond er maar één iets centraal: u. Onze gemotiveerde medewerkers zetten zich 100% in voor tevreden klanten. Door u beter van dienst te zijn met zinvolle, creatieve en innovatie bank- en verzekeringsoplossingen. En zo hopen we uw dromen mee waar te maken, als ondernemer en als individu. Zodat we uw tevredenheid en vertrouwen kunnen verdienen en behouden. Want die vormen de basis van ons succes.

 

De toekomst is uitdagend

Met een nettoresultaat van 935 miljoen euro, hebben we alle troeven in handen om ook in het volgende decennium nóg meer het verschil te maken. Want elke dag opnieuw willen we nog meer betekenen voor onze klanten en de hele Belgische samenleving. Onze belofte voor de toekomst: nog méér doen en 100% de Love van de klant ambiëren, én verdienen.