Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

artbeats logo
 

Onze Love voor u is groot, en onze dankbaarheid ook!

 

Voor het 10e jaar op rij is ons nettoresultaat gestegen: 428 miljoen euro in totaal. Het sterkste halfjaarresultaat ooit. Belfius blijft dus stevig groeien, dankzij de passie van onze medewerkers en uw vertrouwen.

Al 10 jaar beantwoordt Belfius het vertrouwen van zijn klanten met onvoorwaardelijke steun aan de hele Belgische samenleving. Al 10 jaar gaan we elke dag voluit én met passie voor deze unieke  missie. Samen creëren we kansen en innovaties waar heel de samenleving beter van wordt. Want bij Belfius houden we oprecht van mensen, en van ons land.

 

Een bank voor iedereen

 

Al 10 jaar zijn we er voor iedereen: van de meest welgestelden tot de meest kwetsbaren. Want bij Belfius willen we het verschil maken voor iedereen én een inspiratiebron zijn voor de héle Belgische samenleving. Samen maken we een betere toekomst mogelijk. Dat we zo’n mooie dingen kunnen verwezenlijken, is het resultaat van een hechte samenwerking en een sterke vertrouwensband. Dankzij u, voor u en met u.

Marc Raisière, CEO Belfius

Een bank zijn voor iedereen. Die ambitie staat al 10 centraal in onze strategie. Want betekenisvol & inspirerend, we willen het zijn voor de hele Belgische samenleving. Dat we elk jaar en elk halfjaar telkens sterkere resultaten kunnen voorleggen, hebben we ook te danken aan ál onze klanten.

Onze Love gaat ver

 

Onze Love gaat ver. Voor ons land, voor u en voor de hele samenleving. Het is onze missie om bij te dragen aan een innovatieve en duurzame toekomst. En daar zijn onze resultaten van de afgelopen 10 jaar een mooi bewijs van. 

 

25 miljoen euro herverdeeld via goede doelen

172.000 sociale rekeningen die OCMW’s helpen kansarmen en mensen in moeilijke situaties te begeleiden.

38,3 miljard euro aan langetermijnleningen aan bedrijven om de groei te stimuleren en jobs te creëren

als bankier van alle 46 universiteiten en hogescholen ondersteunen we de opleiding en het welzijn van jonge talenten

1,7 miljard euro aan dividenden in 10 jaar die de overheid de middelen geeft de transitie naar een duurzamere samenleving verder te zetten.

 

U maakt het verschil

 

We blijven voluit gaan voor ons engagement: betekenisvol en inspirerend zijn voor de hele Belgische samenleving. Samen, want ook u maakt als Belfius-klant het verschil. Zo herinvesteerden we al 176,9 miljard euro aan spaargeld en beleggingen via kredieten aan particulieren, ondernemers en overheden om huizen, scholen, fietspaden, zwembaden en ziekenhuizen te bouwen. U speelt een sleutelrol in ons succes én dat van de maatschappij.

 

Onze Love is groot, zo veel is zeker. Maar vandaag is onze dankbaarheid nóg groter.