Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Een nettoresultaat dat onze strategie en onze steun aan de Belgische samenleving weerspiegelt 

Meer dan ooit gaat Belfius 100% voor zijn klanten en de Belgische samenleving. Hoewel de huidige marktomstandigheden ieder van ons en de volledige maatschappij voortdurend uitdagen, inspireert het ons net om steeds opnieuw ten dienste te staan van u en de Belgische samenleving.

Belfius neemt daarmee een rol op die volledig in lijn ligt met zijn purpose ‘Meaningful & Inspiring for the Belgian Society. Together’. Dit vertaalt zich in onze halfjaarresultaten. Met een recordbedrag aan langetermijnfinancieringen aan particulieren, kmo’s, ondernemingen, publieke en sociale instellingen stond Belfius meer dan ooit aan de zijde van zijn klanten.

 

Ons engagement?

Deze steun aan de Belgische economie en samenleving vertolkt zich in een sterkere duurzame en commerciële dynamiek. Als geëngageerde bank-verzekeraar zien we het als onze rol om verandering te stimuleren en om mee te werken aan een respectvolle en toekomstgerichte samenleving. Net daarom stellen we onze klanten innoverende beleggingsoplossingen voor, die gebaseerd zijn op maatschappelijke thema’s, om zo bij te dragen aan een betere wereld. We blijven investeren in Belgisch talent en in baanbrekende, gebruiksvriendelijke en efficiënte digitale oplossingen.

 

Onze fundamenten?

Als bank- en verzekeringsinstelling leggen we voortdurend onze focus op de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten, op sterk geëngageerde medewerkers en op een duurzaam en gediversifieerd bedrijfsmodel. Dankzij een strikt balans- en risicobeleid heeft Belfius een uitstekende financiële soliditeit opgebouwd. Hierdoor zijn we in staat om de Belgische economie te ondersteunen en om onze ambitieuze groeistrategie te realiseren.

 

Onze resultaten?

Een nettoresultaat van 406 miljoen euro toont eens te meer de veerkracht van ons bedrijfsmodel aan. Met dit resultaat kan Belfius zijn engagement aan de Belgische samenleving blijven waarmaken.