Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius Talks

‏‏‎ ‎

Ontdek de visie van onze CEO op hoe België de crisis doorstaat

Meer dan ooit, en zeker in deze bewogen periode, willen we dicht bij u blijven. Dat doen we vooral door u op een heldere en transparante manier te informeren, en door onze visie op de samenleving van zowel vandaag als morgen met u te delen.

Als 100% Belgische bank-verzekeraar zijn we ervan overtuigd dat we een essentiële rol te spelen hebben in de Belgische samenleving. Een rol die ons nauw aan het hart ligt. Belfius wil een leider zijn op het vlak van verandering, voor u en voor alle Belgische burgers. Want we geloven dat we u kunnen inspireren door zelf geïnspireerd te zijn en onze visie uit te dragen.

Daarom zijn we blij de Belfius Talks te lanceren. Korte video’s over gevarieerde thema’s die de visie van Belfius vertalen. Met deze aanpak wil het directiecomité van Belfius u ertoe aanzetten om bij te dragen aan de verandering en u helpen om de uitdagingen van de huidige samenleving beter te begrijpen.

Marc Raisière bijt de spits af en deelt zijn visie op de huidige Covid-19-crisis met u. Een positieve en bemoedigende kijk op de manier waarop ons land het hoofd biedt aan deze uitzonderlijke situatie.

Een reeks waarvan we hopen dat ze inspirerend en zinvol is voor u. 

 

We moeten bepaalde delen van onze economie weer Belgisch maken

De heropleving zal geleidelijk maar sterk zijn

‏‏‎ ‎

 

Scroll