Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

‏‏‎ ‎

Belfius en Proximus tekenen een uniek strategisch partnership

Zowel de financiële sector als de telecom sector staan elke dag voor nieuwe uitdagingen die tegelijk ook kansen bieden: snelle technologische vooruitgang, een steeds grotere adoptie van digitale tools, nieuwe marktspelers, economische volatiliteit, …

Om deze uitdagingen aan te gaan, hebben Belfius en Proximus nu beslist de basis te leggen voor een duurzame samenwerking. 

De meest gelauwerde Belgische bank-verzekeraar op het vlak van digitale klantenervaring en de Belgische marktleider in telecommunicatie ondertekenen een uniek strategisch partnership voor een commerciële samenwerking op lange termijn. Onder voorbehoud van de goedkeuring van de betrokken instanties brengen Belfius en Proximus vanaf volgend jaar, via een disruptief ecosysteem, een exclusief en digitaal geïntegreerd aanbod voor elkaars klanten op de markt.

 

‏‏‎ ‎

Dankzij deze samenwerking zullen Proximus klanten toegang hebben tot een exclusief, innovatief en aantrekkelijk digitaal bankaanbod ontwikkeld door Belfius, via een speciaal voor hen ontwikkeld digitaal platform. Anderzijds zullen Belfius klanten toegang hebben tot een specifiek, door Proximus ontwikkeld, aanbod waarop ze via de verschillende Belfius verkoopskanalen zullen kunnen intekenen.

 

Marc Raisière, CEO Belfius

Ik ben uitermate blij en fier dat Belfius en Proximus strategische partners worden. Niet alleen omdat we zo de basis leggen voor een strategische samenwerking die uniek is in de wereld. Maar vooral omdat we samen een uniek en zinvol businessmodel creëren dat een echte “life changer” voor onze klanten zal worden.

Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking voor Belfius en Proximus succesrijk wordt.

Herbeleef de persconferentie

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎