Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius Basecamp officieel geopend!

Op woensdag 11 september opende Club Brugge officieel het Belfius Basecamp in Knokke-Heist. Als partner is Belfius zeer trots dat ze kon meebouwen aan dit gloednieuwe oefencomplex waar het voetbaltalent van de club alle kansen zal krijgen zich te ontplooien tot ware kampioenen.

Het complex omvat o.a. vier nieuwe oefenvelden (één met overdekte tribune), een indoor kunstgrasveld (40x50m), een hightech fitnessruimte, 37 slaapkamers met een eigen badkamer, een persruimte, …. Kortom, het trainingscentrum wordt niet alleen het sportief centrum voor de A-kern, de beloften, U19 en alle talentvolle contractspelers. Ook de volledige trainersstaf, de medische omkadering en de sportieve ondersteuning zal dagelijks in het nieuwe complex werken.

Belfius CEO Marc Raisière, Belfius Insurance CEO Dirk Vanderschrick, Head of Communications & Customer Experience Mieke Debeerst en Regionaal directeur Noord-West Pieter Falepin waren trotse getuigen van de officiële opening van het Belfius Basecamp waarvan de eerste steen een jaar geleden gelegd werd. Bart Verhaeghe (voorzitter van Club Brugge), graaf Leopold Lippens (burgemeester van Knokke-Heist), en Marc Raisière (CEO van Belfius) knipten het spreekwoordelijke lint door. Na een rondleiding in het spiksplinternieuwe trainingscentrum – een primeur en referentie in België – volgde de jaarlijkse spelersvoorstelling dat in het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 de blauw-zwarte kleuren zal verdedigen.

De oprichting van het Belfius Basecamp is een perfecte illustratie van de toekomstgerichte, ambitieuze en visionaire kijk die het bestuur van Club Brugge etaleert op het Belgische voetbal, en Club Brugge in het bijzonder.

Enkele sfeerbeelden:

Belfius Basecamp