Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Volgens zijn studie van 01/10/20 heeft SIA Partners de app Belfius Mobile verkozen tot beste bankapp wereldwijd onder de universele grootbanken.

 

 

 

Uw Belfius-app, de beste bankapp van de universele grootbanken wereldwijd

Door ons dagelijks te meten met de besten, slagen we erin om met talent van hier de meest innovatieve digitale tools te ontwikkelen. Met performante diensten die erkenning krijgen over de landsgrenzen heen en zelfs de grootste digitale spelers uitdagen. Vandaag staat onze proactiviteit opnieuw volop in de kijker, want Belfius Mobile prijkt helemaal mee bovenaan het lijstje van allerbeste bankapplicaties ter wereld met niet minder dan 79 wereldbanken. 

De Belfius-app is inderdaad heel wat meer dan een gewone bankapp. Hij evolueert mee op uw levensritme, met innovaties die u dagelijks gebruikt en waar mensen wereldwijd u om benijden. Vanzelfsprekend zullen we verder gaan op dit elan, en u de komende maanden nieuwe en ongeziene functionaliteiten voorstellen. Want ook op het scherm van uw smartphone willen we de nummer 1 zijn. Maakt u nog geen gebruik van onze app? Download dan nu Belfius Mobile, en ervaar het zelf: een nieuw icoon is geboren.