Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius en Immovlan partners van uw vastgoedproject

 

Belfius en Immovlan, het Belgisch vastgoedplatform bij uitstek, bundelen hun krachten om u te begeleiden bij elke stap van uw immoproject

 

Begin juni ondertekenden Belfius en Immovlan een samenwerkingsakkoord en werd Belfius aandeelhouder van Immovlan, met een participatie van 30%, naast Groupe Rossel (35%) en Roularta Media Group (35%). Deze participatie kadert in een strategisch samenwerkingsakkoord tussen Belfius en Immovlan, dat erop gericht is hun digitale expertise samen te voegen en hun dienstenaanbod op het vlak van residentiële immobiliën te blijven verbreden. 

Het doel? Van Immovlan het eerste digitale vastgoedplatform op de Belgische markt maken en u op een unieke en geïntegreerde manier begeleiden bij elke stap van uw immoproject. Met de steun van zijn partners wil Immovlan zijn groei versnellen, zowel wat aantal advertenties betreft (140.000 panden zijn al geregistreerd op de site) als aantal bezoeken en transacties, en dat op basis van een ‘mobile first’-strategie die resoluut focust op innovatie. 

Hiervoor lanceert Immovlan een nieuwe app die nog handiger en gebruiksvriendelijker is, en die u verschillende manieren voorstelt om een pand te vinden: ofwel door rechtstreeks het nummer van het pand in te geven dat u vindt op de Immovlan-panelen op de gevels, ofwel door te ‘swipen’ (een advertentie naar rechts vegen om het te registreren) op basis van zoekcriteria. Vervolgens worden de weerhouden advertenties in een overzicht gegoten dat u later opnieuw kan bekijken. Andere tools die u helpen uw droomwoning in één oogopslag te vinden, zijn de ‘alerts’ en meldingen voor nieuwe panden op de markt, en de geolocalisatie. Om een concreet idee van het pand te krijgen, kan u een virtueel bezoek brengen op basis van levensechte foto’s. En dat levert u tijdswinst op!   

De zoektocht naar en de verkoop van een pand gebeurt nu al vaak digitaal, en daarom zal Belfius het Immovlan-platform in de komende maanden integreren in zijn app. Op die manier maken we u het leven makkelijk en bieden we u de beste gebruikerservaring, doordat u snel en makkelijk toegang hebt tot een ruime waaier aan niet-financiële services. Handig én nuttig!