Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belfius - Viva for Life 2019

Stairs for Life 2019

Sinds 2013 zet Belfius samen met de RTBF zijn schouders onder Viva for Life. We zijn nu voor het vierde jaar hoofdsponsor. In 2018 konden Belfius en zijn personeelsleden dankzij hun acties en initiatieven de organisatoren van Viva for Life een cheque van385.252 euro overhandigen voor de strijd tegen kinderarmoede. Ook dit jaar haalt Belfius het onderste uit de kast om zoveel mogelijk giften in te zamelen. 

Belfius: bankverzekeraar met een hart

Als 100 % Belgische bankverzekeraar bekleedt Belfius in ons land een unieke positie. Die positie gaat gepaard met een economische en maatschappelijke verantwoordelijkheid en de bank gaat hiervoor een ethisch en duurzaam engagement aan.

Een van de initiatieven die Belfius steunt en de bank bijzonder na aan het hart ligt, is Viva for Life: kinderarmoede bestrijden in Franstalig België. Naast de verkoop van kerstballen met het logo van Viva for Life in de kantoren, organiseren de medewerkers van Belfius het hele jaar door meerdere acties om zoveel mogelijk giften te verzamelen. Enkele van die acties zijn de wafel- en koekjesverkoop, de intussen beruchte Stairs for Life-loop (waarbij de deelnemers de trappen van de 34 verdiepingen van de Belfius Toren beklimmen!), maar ook andere sportieve uitdagingen (Work Out For Fun), afterworks (Afterwork@Belfius) en nog veel meer.

Het orgelpunt van alle initiatieven vindt plaats op 23 december 2019 met een grote slotshow in Doornik die uitgezonden wordt op de RTBF, na de Tournée Belfius in enkele Waalse steden. Vivacité volgt de verschillende acties doorlopend op de radio. Als hoofdsponsor mobiliseert Belfius zijn medewerkers en kantoren in Wallonië en Brussel.

Hebt u ook zin om de actie Viva for Life te steunen? Dan kunt u:

  • een gift doen; vergeet niet dat uw gift vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar is.
    Ik doe een gift >
  • kerstballen kopen van Viva for Life in uw Belfius-kantoor;

Maak samen met ons het verschil!

Viva for Life 2019
Scroll