Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Rode Neuzen Dag 2019

Belfius, VTM, Qmusic en Het Laatste Nieuws bundelen de krachten voor de vierde Rode Neuzen Dag. Die goeddoelactie wil alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken. Ook u kunt uw steentje bijdragen.

Rode Neuzen Dag 2019 loopt van 16 september tot 29 november 2019. Elke partner ondersteunt de actie vanuit zijn eigen sterkte. Belfius maakt als maatschappelijk geëngageerd bankverzekeraar mee het verschil door het enthousiasme van zijn medewerkers en de verkoop van Rode Neuzen-goodies via zijn uitgebreide kantorennetwerk. Een selectie van kantoren fungeert bovendien als exclusief afhaalpunt voor de externe actievoerders die Rode Neuzen-goodies wensen te verkopen. Als bevoorrechte partner van de publieke en sociale sector, waaronder ook de onderwijssector, is Belfius trouwens nauw betrokken bij de problematiek waarmee haar klanten uit die sector dagelijks geconfronteerd worden.

Doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor projecten van Rode Neuzen Scholen die de mentale, fysieke en sociale weerbaarheid van jongeren verhogen. Als bevoorrechte partner van de onderwijssector draagt Belfius dit goede doel in het bijzonder een warm hart toe.

Ook u kunt uw steentje bijdragen om van de Rode Neuzen Dag 2019 een succes te maken:

  • Koop Rode Neuzen goodies aan 5 euro per stuk in alle Belfius-kantoren. Naast vijf soorten rode neuzen zijn er nu ook sleutelhangers en balpennen.
  • Doe een gift. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest via de Koning Boudewijnstichting.
    Doe hier een gift  >

--- 

Het ingezamelde geld gaat rechtstreeks (indien de actie gelinkt is aan een school) of onrechtstreeks (via het Rode Neuzen Fonds beheerd door de Koning Boudewijnstichting) naar projecten van Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen om jongeren weerbaarder te maken.

Bent u leerkracht of schooldirecteur? Registreer uw school dan zeker als Rode Neuzen School! En schrijf u in voor de Belfius Tower Run op 7 november (hou onze kanalen in de gaten voor meer info die volgt).