Logo
FR EN
NL
Scroll

Menu & zoekfunctie

Krijg hier een overzicht van de site en toegang tot de zoekfunctie

Sferisch menu

Klik hier om op de site te navigeren met het sferisch menu

Belgisch talent kansen bieden

Samenwerking met de Belgische hockeybond

Als sponsor van de Belgische hockeybond steunen we de nationale ploeg en jong hockeytalent. Bovendien willen we ons steentje bijdragen om de stadions te professionaliseren en de droom van een eigen nationale hockeytempel waar te maken.

Vermits we thuis zijn in kredietverlening en projectmanagement, kunnen we clubs in contact brengen met lokale overheden, investeerders en ondernemingen.

Football

Belfius en RSC Anderlecht trekken samen de kaart van de jeugd

RSC Anderlecht en Belfius gaan voor een engagement op lange termijn. Als 100% Belgische bank-verzekeraar ligt de ondersteuning van jong Belgisch talent Belfius nauw aan het hart.

Samen met RSC Anderlecht wil Belfius – met de medewerking van vermogensbeheerder Candriam - jonge spelers die de talenten van morgen zullen worden, helpen doorgroeien tot een nieuwe topgeneratie waarop België fier kan zijn. Temeer omdat de RSCA Belfius academy  zowel sportief als maatschappelijk  jong talent uit alle lagen van de bevolking voluit kansen biedt om te groeien en mee te bouwen aan de Belgische samenleving.

 

Belfius Basecamp Club Brugge.

​In september 2018 werd de eerste steen van het trainingscentrum gelegd en nu, 9 maanden later, is het Belfius Basecamp van Club Brugge in Westkapelle helemaal af. Gisteren en vandaag brengen de spelers een eerste bezoek en vrijdag is er de eerste training.

Het trainingscentrum is bestemd voor de A-kern, de beloften, de U19 en de talentrijke spelers met een contract. Ook de trainersstaf, de medische begeleiding en alles wat rond de sportieve ondersteuning van deze ploegen draait, wordt in het nieuwe complex ondergebracht.

Omdat Belfius opteert voor partnerships op lange termijn waarbij we een extra warm hart toedragen aan Belgisch talent, past dit project perfect in ons sponsoringbeleid.

Steun aan het Olympisch gedachtegoed

We zijn al jaren trouwe partner van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (B.O.I.C.). Zo:

  • Helpen we atleten zich onder optimale omstandigheden voor te bereiden voor de Olympische Spelen
  • Dragen we bij tot de creatie van een topsportklimaat in België waardoor Belgische talenten alle kansen krijgen om zich ten volle te ontplooien.
  • Ondersteunen we de sportfederaties, leden van het BOIC in hun activiteiten

Golf

Sinds 2017 zijn we ook trotse partner van de Koninklijke Belgische Golf Federatie. Daarnaast steunen we ook vol enthousiasme de grote Belgische golfbelofte, Chloë Leurquin in haar weg naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

Scroll